Een dynamische productrange met sterke merken
Ons uitgebreide assortiment van producten wordt verkocht onder verschillende sterke merken zoals Apollo en Sarlini. Ieder merk staat voor kwaliteit, modieus design en een hoog draagcomfort. Welk merk het ook is, wij doen ons best om van onze klant een fan te maken zodat ze onze merken blijven kopen. Zo realiseren wij samen met onze klanten een optimale omloopsnelheid en een terugkerende omzet.

Uitsluitend eigen dessins en ontwerpen voor het hele gezin. Een trendy collectie met oog voor detail.

Grenzen verleggen. Tot het uiterste gaan. Als alleen het beste goed genoeg is om je doel te bereiken. De X-Treme collectie biedt voor iedere activiteit de juiste sok.

Warm, warmer, warmst. De uitgebreide collectie van Heatkeeper biedt bescherming voor het hele lichaam, zelfs onder de meest extreme koude omstandigheden.

Van babyschoentjes voor de jongste onder ons, tot functionele tuinklompen en hippe flip flops. Altijd functioneel en modieus.

Echte klassiekers! Uitsluitend geproduceerd met de beste materialen. Met zorg geselecteerd.

Modeaccessoires met klasse! Van hip & trendy tot heerlijk functioneel. Altijd de trends op de voet volgend. Of het nu gaat om de nieuwste modellen, garens of dessins.

uw eigen private label?
Uiteraard zijn wij trots op onze eigen merken. Met dezelfde trots en passie werken de stylistes van onze in-house designafdeling aan producten die aansluiten op uw collectie. Wij laten ons graag inspireren door uw input en combineren dit met onze expertise, de juiste dessins, kleuren en materialen. We leveren de artikelen in de juiste commerciƫle verpakking om uw merk verder te versterken en uit te dragen. Neem gerust contact op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
contact?
+31(0)73 - 5478 865