Angro, groothandel in slippers

Bij Angro, de vooraanstaande groothandel, distributeur en fabrikant van levendige en functionele slippers, ontdek je een uitgebreide collectie aan diverse slippers voor zowel heren als dames. Angro biedt een gevarieerd assortiment van slippers, van trendy modellen tot comfortabele en speelse slippers voor kinderen. De uitgebreide collectie zorgt ervoor dat er voor elke klant een geschikt paar te vinden is.

Al sinds 1995 streeft Angro ernaar haar klanten te voorzien van hoogwaardige en modieuze producten tegen concurrerende prijzen. Onze slippers worden niet alleen ontworpen in Nederland, maar zijn ook vervaardigd van verantwoorde materialen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles.

  • Ontwikkeld in Nederland
  • Uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijke marges
  • Marketing- en verkoopondersteuning

Als groothandel in slippers streven wij ernaar onze klanten een optimaal assortiment te bieden dat bovendien snel leverbaar is. Onze collecties onderscheiden zich door hun hoge omloopsnelheid en aantrekkelijke marges. Bovendien bieden wij flexibele bestelopties en snelle levering vanuit ons eigen Nederlandse magazijn. Ons ervaren sales support team staat altijd klaar om onze klanten, retailers en e-tailers in heel Europa te ondersteunen met deskundig advies en ondersteunend marketingmateriaal.

Angro biedt naast private label producten ook producten onder haar eigen merken aan.  Zo is Angro producent en groothandel van slippers enkel onder het merk XQ footwear. XQ footwear heeft een uitgebreide collectie aan slippers, tuinklompen, babyschoenen en flipflops.

Breid je assortiment uit met de slippers van Angro en laat ook jouw klanten genieten van comfort, kwaliteit en stijl. Neem vandaag nog contact op om een bestelling te plaatsen of meer te weten te komen over onze producten en diensten.

In 5 stappen het beste slippers assortiment

De ideale slippers collectie voor jouw winkel stel je eenvoudig samen in deze stappen

Vraag een samplebox aan

Onze verkoopadviseurs stellen samen met jou het beste assortiment samen

Bestellen kan rechtstreek via sales of de online B2B webshop

Producten worden uit voorraad (Nederlands magazijn) geleverd

Wij helpen je met de winkelpresentatie

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!