Angro, groothandel in werksokken

Bij Angro, dé groothandel, distributeur en fabrikant van een uitgebreide collectie werksokken, ontdek je een diverse selectie aan werksokken en andere essentiële kledingstukken voor mannen, vrouwen en kinderen. Van comfortabele basics tot modieuze items, Angro biedt een breed scala aan werksokken in verschillende maten, stijlen en materialen om aan de behoeften van elke consument te voldoen.

Al sinds 1995 streeft Angro ernaar haar klanten kwalitatief hoogwaardige werksokken aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Onze producten worden zorgvuldig ontworpen in Nederland en vervaardigd van duurzame materialen, waarbij strenge kwaliteitscontroles worden gehandhaafd om comfort en duurzaamheid te garanderen.

  • Ontwikkeld in Nederland
  • Uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijke marges
  • Marketing- en verkoopondersteuning

Als groothandel in werksokken streven wij ernaar onze klanten een optimaal assortiment te bieden dat snel leverbaar is. Onze collecties onderscheiden zich door hun snelle omloopsnelheid en aantrekkelijke marges. Bovendien bieden wij flexibele bestelopties en snelle levering vanuit ons eigen Nederlandse magazijn. Ons ervaren sales support team staat altijd klaar om onze klanten, retailers en e-tailers in heel Europa te ondersteunen met deskundig advies en ondersteunend marketingmateriaal.

Angro biedt naast private label producten ook producten onder haar eigen merken aan. Zo is Angro producent en groothandel van werksokken onder het merk Apollo.

Vernieuw je assortiment met de werksokken van Angro en laat jouw klanten genieten van comfort, kwaliteit en stijl. Neem vandaag nog contact met ons op om een bestelling te plaatsen of meer informatie te krijgen over onze producten en diensten.

In 5 stappen het beste werksokken assortiment

De ideale werksokken collectie voor jouw winkel stel je eenvoudig samen in deze stappen

Vraag een samplebox aan

Onze verkoopadviseurs stellen samen met jou het beste assortiment samen

Bestellen kan rechtstreek via sales of de online B2B webshop

Producten worden uit voorraad (Nederlands magazijn) geleverd

Wij helpen je met de winkelpresentatie

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!