Angro, groothandel in handschoenen

Bij Angro, dé toonaangevende groothandel in handschoenen, vind je een uitgebreide collectie handschoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Van warme winterhandschoenen tot stijlvolle leren handschoenen, biedt Angro een divers assortiment aan handschoenen in verschillende stijlen, kleuren en materialen, zodat er voor elke consument een passend paar is.

Al sinds 1995 streeft Angro ernaar haar klanten te voorzien van hoogwaardige en modieuze handschoenen tegen concurrerende prijzen. Onze handschoenen worden niet alleen ontworpen in Nederland, maar zijn ook gemaakt van verantwoorde materialen en worden scherp gecontroleerd op kwaliteit.

  • Ontwikkeld in Nederland
  • Uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijke marges
  • Marketing- en verkoopondersteuning

Als groothandel in handschoenen streven wij ernaar onze klanten een optimaal assortiment te bieden dat bovendien snel leverbaar is. Onze collecties onderscheiden zich door hun hoge omloopsnelheid en aantrekkelijke marges. Bovendien bieden wij flexibele bestelopties en snelle levering vanuit ons eigen Nederlandse magazijn. Ons ervaren sales support team staat altijd klaar om onze klanten, retailers en e-tailers in heel Europa te ondersteunen met deskundig advies en ondersteunend marketingmateriaal.

Angro biedt naast private label producten ook producten onder haar eigen merken aan. Zo is Angro producent en groothandel van handschoenen onder de merken Apollo, Sarlini en heatkeeper. Niet alleen is Angro groothandel maar ook producent en distributeur van modeaccessoires, regenlaarzen, homewear, sokken, panties en nog veel meer.

Verrijk je assortiment met de handschoenen van Sarlini van Angro en laat ook jouw klanten genieten van comfort, kwaliteit en stijl. Neem vandaag nog contact op om een bestelling te plaatsen of meer te weten te komen over onze handschoenen en diensten.

In 5 stappen het beste handschoenen assortiment

De ideale handschoenen collectie voor jouw winkel stel je eenvoudig samen in deze stappen

Vraag een samplebox aan

Onze verkoopadviseurs stellen samen met jou het beste assortiment samen

Bestellen kan rechtstreek via sales of de online B2B webshop

Producten worden uit voorraad (Nederlands magazijn) geleverd

Wij helpen je met de winkelpresentatie

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!