Angro, groothandel in baby accessoires

Bij Angro, dé groothandel, distributeur en fabrikant van een uitgebreide collectie baby accessoires, zoals babykleding, babyschoenen en babysokken. Ontdek een diverse selectie aan baby accessoires en andere essentiële babykleding. Van comfortabele basics tot modieuze items, Angro biedt een breed scala aan baby accessoires zoals babykleding, babyschoenen en babysokken, in verschillende maten, stijlen en materialen om aan de behoeften van elke baby te voldoen.

Al sinds 1995 streeft Angro ernaar haar klanten hoogwaardige en trendy baby accessoires te bieden tegen concurrerende prijzen. Onze producten worden zorgvuldig ontworpen in Nederland en vervaardigd van duurzame materialen, waarbij strenge kwaliteitscontroles worden gehandhaafd om comfort en duurzaamheid te garanderen.

  • Ontwikkeld in Nederland
  • Uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijke marges
  • Marketing- en verkoopondersteuning

Als groothandel in baby accessoires streven wij ernaar onze klanten een optimaal assortiment te bieden dat snel leverbaar is. Onze collecties onderscheiden zich door hun snelle omloopsnelheid en aantrekkelijke marges. Bovendien bieden wij flexibele bestelopties en snelle levering vanuit ons eigen Nederlandse magazijn. Ons ervaren sales support team staat altijd klaar om onze klanten, retailers en e-tailers in heel Europa te ondersteunen met deskundig advies en ondersteunend marketingmateriaal.

Angro biedt naast private label producten ook producten onder haar eigen merken aan. Zo is Angro producent en groothandel van baby accessoires onder het merken Apollo, sarlini en XQ Footwear.

Vernieuw je assortiment met de baby accessoires van Angro en laat jouw klanten genieten van comfort, kwaliteit en stijl. Neem vandaag nog contact met ons op om een bestelling te plaatsen of meer informatie te krijgen over onze babyschoenen, babysloffen en babykleding.

In 5 stappen het beste baby accessoires assortiment

De ideale baby accessoires collectie voor jouw winkel stel je eenvoudig samen in deze stappen

Vraag een samplebox aan

Onze verkoopadviseurs stellen samen met jou het beste assortiment samen

Bestellen kan rechtstreek via sales of de online B2B webshop

Producten worden uit voorraad (Nederlands magazijn) geleverd

Wij helpen je met de winkelpresentatie

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!