Op basis van onze jarenlange ervaring, fingerspitzengefühl en onze marktkennis weten we waar we consumenten mee kunnen inspireren. Wat ze belangrijk vinden en mooi en comfortabel om te dragen. We bieden een breed assortiment dat aansluit bij alle stijlen en behoeftes van klanten. We bieden comfortabele producten die aansluiten op de huidige trends.

Brede collectie

Als een van de marktleiders in Europa zit beenmode in ons DNA. Ons eigen stylingteam ontwikkelt voortdurend een inspirerende en toonaangevende collectie beenmode. Van babysokken tot panty’s. We bieden het meest uitgebreide assortiment voor ieder type consument. Onze collectie voorziet bovendien in diverse andere productcategorieën zoals mode accessoires, homewear, gardenwear, underwear en beach. Bekijk producten.

Inspirerende materialen

Onze stylisten werken met uiteenlopende materialen en volgen hierin de ontwikkelingen op de voet. Zo werken we bijvoorbeeld steeds meer met bio katoen, gerecycled katoen en bamboe. Met oog voor design, comfort en slijtvastheid wordt onze collectie zorgvuldig samengesteld. We controleren onze producties en zendingen zorgvuldig en zorgen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Eindeloze designs

Angro beschikt over een eigen stylingteam. Onze stylisten volgen de laatste kleur- print- en materiaaltrends op de voet en ontwikkelen voortdurend nieuwe producten en collecties. We presenteren onze collecties in onze inspirerende showrooms en op internationale beurzen.